Project 2017

Voor 2017 bestaat het project uit diverse onderdelen.

We gaan in de basisschool in Mazhe e Vogel de toiletgroepen grondig renoveren en de toegangshal tot de toiletten schilderen.
Net als bij de voorgaande scholen die door AHA gerenoveerd zijn is dat heel erg nodig. Er zijn in de regio nog heel veel scholen waar de toiletten er uit zien als op de foto hiernaast.

Daarnaast was het de bedoeling dat we met de jongeren tijdens de werkvakantie in juli een bestaande medische post in Larusk, na renovatie, van binnen en van buiten van een nieuwe verflaag zouden voorzien.
Tijdens het werkbezoek begin mei kregen we echter te horen dat de overheid heeft besloten de medische post volgend jaar af te breken. Renovatie heeft dus geen zin.

In plaats daarvan wordt de school die naast deze ambulanca ligt helemaal  worden voorzien van nieuwe ramen en deuren en nieuw stucwerk. De jongeren zullen daarna in juli de hele school van een nieuwe verflaag voorzien.