Record aantal deelnemers voor Hap & Trap
Net als vorig jaar met Hemelvaartsdag scheen de zon volop. Heel geschikt weer voor de culinaire fietstocht. Vanaf 12.00 uur arriveerden de deelnemers aan de start. Door het mooie weer liep het deelnemers aantal op tot wel 159 personen! Ieder  ontving een routebeschrijving om daarna op weg te gaan langs diverse adressen waar men iets lekkers kreeg geserveerd.
Heel wat landen uit Europa kwamen aan bod. Soep uit Nederland, afternoon tea uit Engeland, pizza uit Italie, frikadel uit Duitsland, stokbrood met Franse kaas en een glaasje wijn, tapas uit Spanje , en hartige taart uit Belgie. Bij het eindpunt kon men genieten van desserts uit diverse Europese landen.
De deelnemers werden gastvrij ontvangen op de diverse adressen en ze lieten zich de gerechten goed smaken. Zij hadden het heel goed naar hun zin en lieten dit merken door de vele donaties in de fooienpot voordat zij huiswaarts keerden.
Alles bij elkaar leverde deze actie het mooie bedrag op van 1780 euro!