Zaterdag 3 juni begon met het opzetten van de wasinstallatie in de stromende regen. Gelukkig werd het om half 10 droog en kon na een wat moeizame start begonnen worden met het wassen van de auto´s.
Al gauw scheen het zonnetje ... Perfect weer om de auto´s te wassen! De hele dag door bleven ze komen. Er werd flink gesopt, gepoetst en geboend op de velgen. Zelfs een bakfiets passeerde de wasstraat. Voor de inwendige mens werd gezorgd met tussen de middag een broodje met kroket en frikadel. We wassers kregen zelfs spontaan een lekker ijsje aangeboden. Het was weer een geslaagde actie met een prachtig resultaat! Bedankt autowassers en natuurlijk ook de auto bezitters voor hun bezoek aan onze carwash!

Carwash4albanie levert 1000 euro op!
Dankzij de ontelbare wasbeurten, spontane bijdragen en giften hebben we dit formidabele bedrag bijeen kunnen sponzen.