Project 2015.
Acties 2015.
AHAgroep 2015.
Sponsors 2015.

Voor 2014 werd opnieuw een basisschool gevonden die hard aan een opknapbeurt toe was. Basisschool Bubq is gelegen in het district Bilaj nabij Fusjë Krujë.
De foto’s hiernaast geven een beeld van de staat waarin de school verkeerde. Het dak lekte en ramen waren kapot, waardoor lekkage in lokalen was ontstaan met als gevolg kapotte muren met vocht- en schimmelplekken. Een onveilige toestand van de aanwezige minimale elektriciteitsvoorziening. Het sanitair verkeerde in een erbarmelijke staat. De waterleidingen waren defect. En veel deuren waren kapot.

Kortom er was voldoende werk te verrichten om de school weer goed leefbaar te maken.

Met een groep van 14 jongeren en 5 leiding is met diverse acties genoeg geld op gehaald om de benodigde werkzaamheden aan dit project uit te kunnen voeren.

Met een deel van de opbrengst van de bazar van de de Protestantse gemeente Naaldwijk zullen in het najaar van 2014 de toiletgroepen worden opgeknapt.

Werkvakantie 2014 >>>