Wij werken  in de omgeving van Fushë-Krujë. Deze plaats ligt ten noorden van Tirana, de hoofdstad van Albanië en ligt ca. 20 minuten met de auto van het vliegveld Moeder Teresa.

Aan de rand van deze middelgrote stad hadden wij tot oktober 2017 in de wijk Arameras een vaste standplaats, bestaande uit 5 zee containers die waren ingericht als als kantoor, slaapkamer, werkplaats en opslagplaats.
Op een paar honderd meter afstand van deze oude standplaats ligt een medische post van Caritas. Tijdens onze werkvakanties van de afgelopen jaren hebben wij het genoegen gehad daar met de werkgroep te mogen logeren. Dit is tijdens de werkweek onze uitval basis.

Wij zoeken projecten welke op redelijke reis afstand van deze uitval basis zijn gelegen. Tot op heden is dit altijd gelukt. Vooralsnog zien wij nog mogelijkheden om werkzaam te blijven in de omstreken van Fushë-Krujë.

Natuurlijk kijken wij ook verder vooruit, want Albanië ontwikkelt zich natuurlijk. Dat kan inhouden dat wij op enig moment dit gebied zullen (moeten) gaan verlaten omdat elders in Albanië de nood hoger is. Wij zullen u vanzelfsprekend hiervan op de hoogte houden.